.::LvL
Q3A Database
  Jackal
by fKd
Jackal by fKd
Comments
Add a comment
avatar
**Preview only**
Be sure to submit your comment
Submit
Preview
Cancel
Submitting comment...
avatar
FragTastic Rep. 936
#11   15 Jun 2016
Another great map by fKd. I'm really pleased with this one.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
AndyWeil Rep. 12
#10   10 Jun 2016
Really nice architecture&lighting, looks great!
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
Tig Rep. 684
#9   02 Jun 2016
The download has been updated. I also saw bots using the Jumppad without issues at all.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
fKd Rep. 252
#8   01 Jun 2016
I've just sent through a new build to Tig. New build should be up soon. Thanks guys.
Edited 33 seconds after the original posting.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
sst13 Rep. 321
#7   31 May 2016
The JP jump heights are in general a little bit short. Maybe you tested your map with "pmove_fixed 1"? In this case the jumps are higher as with default settings.
In my maps, I put the jumppad target_positions "always" 96 units above the landing surface...
Agree (2) or Disagree (0)
avatar
Tig Rep. 684
#6   31 May 2016
Strange that you do not see the same as me. The jumppad is the one with the "arrows" that can be seen in the main screenshot from level 01 to level 02. Happy to update and test a version for you. Also happy to send you a demo file if you want. BTW, I'm using ioquake3 (64bit) and Linux.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
fKd Rep. 252
#5   31 May 2016
Last night i fired up the lvl and watched the bots use the jp normally, we are talking about the one with the arrows on the wall in the central room that goes up the LG room right? If so, i'll rejig the jp to be on the safe side and fire you through a new build. Is that all good?
Edited 15 seconds after the original posting.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
Colton Rep. 143
#4   30 May 2016
Could be botfile issues fKd. Could also even be jump pad issues, so I think it should be reworked a little.
Edited 7.57 minutes after the original posting.
Agree (0) or Disagree (1)
avatar
Tig Rep. 684
#3   30 May 2016
@fKd: I have com_maxfps set to 60, 85 or 125. With all settings I still had issues.

For testing, I added 6 bots (to increase the chances of them using the jump pad) and went in to spectator mode and simply watched the center jumppad (not too far from the main screenshot). At all three com_maxfps values the bots had issues. Not one made it to the top and off at level 02.

Agree (1) or Disagree (0)
avatar
fKd Rep. 252
#2   30 May 2016
Thanks for the review. :) Interesting about the JP behavior, do you have your fps locked at 125?
Edited 11 seconds after the original posting.
Agree (1) or Disagree (0)
avatar
Jonah O'Syrus Rep. 339
#1   29 May 2016
Looks GREAT!!!
Agree (3) or Disagree (0)
Context menu

For options and more

OK, Got it